Se udenlandsk TV over nettet

Om mulighederne for at se udenlandsk TV fra Schweiz
af Willy Jensen

Jeg har set på mulighederne for at se udenlandsk TV, herunder dansk, fra Schweiz.

Med internet service ‚teleboy‚ kan man se mange tv kanaler samt optage udsendelser fra en række af dem, men desværre er der ingen danske iblandt. Billedkvaliteten er heller ikke til storskærm, men til tv serier o.l. er det fint.

Med en Internet VPN service ser det for den lokale udbyder ud som om man befinder sig i samme land som udbyderen. Det betyder f eks at man kan se BBC IPLAYER udsendelser hvilket ellers kun er muligt hvis man befinder sig i UK. Der er en række VPN udbydere og man skal selvfølgelig vælge en der tilbyder dækning fra de lande man er interesseret i.  Prisen ligger typisk på 8-10 euro per måned. Jeg benytter selv Hide My Ass pga deres geografiske dækning. Desværre kan man her ikke optage udsendelserne. Hvis man vil se udsendelserne på en større skærm skal man koble pcen til tvet, eller benytte en streaming service fra sin tablet. Jeg har hørt at der er diskussion om lovligheden at af benytte en sådan VPN løsning, da TV selskaberne forsøger at begrænse udsendelserne til kun at kunne ses inden for deres eget område.

Jeg har for et stykke tid siden modtaget et tilbud om en boks der giver mulighed for at se dansk og engelsk tv via internettet: skandinavienTV.com. Uden at kende detaljerne går jeg ud fra at det også er en VPN forbindelse. Fordelen er at man ikke skal bruge en pc. Tilbuddet lyder på 35 euro per måned plus et engangsbeløb for boksen på 299 euro + forsendelse. Bemærk at det hvis man vil se både dansk og engelsk tv, kræver det 2 abonnementer og 2 bokse.

Jeg har også hørt en del positivt om Apple-TV boks, men den har jeg ikke noget personligt kendskab til.

Og så har jeg netop modtaget dette:
Jeg kontakter jer på vegne af TViUdlandet.com, i har måske set os i Danes.dk nyhedsbreve m.v.
Vi er en virksomhed, som tilbyder løsninger, som gør det muligt for Danskere i udlandet at se Dansk TV via internettet f.eks. DR´s kanaler.
Man kan se tv m.v. på sin computer, Ipad, mobiltelefon, Smart TV osv. med vores løsning.
Vores løsning benyttes i dag mange steder i verdenen lige fra Sverige, Spanien, Schweiz til Kina, hvor løsningen også giver en adgang til f.eks. Facebook, Youtube, Netflix m.v. som ellers normalt er blokeret i Kina.
Priserne starter ved 19.95 kr. pr. måned for den mindste løsning (Se mere her: tviudlandet.com/prisliste)
Kanaloversigten kan ses her: tviudlandet.com/kanaloversigt
Jeg håber at dette måske er noget der kunne have interesse for jeres medlemmer og hvis det er, så kunne vi måske lave et godt intro tilbud til jeres medlemmer.

Jeg vil gerne pointere at de nævnte ydelser ikke nødvendigvis er de bedste når dette læses, markedet ændrer sig hele tiden. Så hvis nogen finder en bedre løsning vil jeg meget gerne høre om det, skriv en email til wjensen@danskeclubbasel.ch.

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.