Referat: Julefrokost – 25.11.2017

56 tilmeldte, 54 fremmødte, 25 forskellige danske (jule)retter, 4 langborde, 56 gaver til pakkeleg, 56 par utroligt fjollede briller fastholdt af 2 DDCB-fotografer, 3 populære danske julesange – deriblandt Shubidua,  2 slags fadøl, 1 buffet der i aftenens løb blev udskiftet 3 gange, 1 køkkenhjælp, 1 par schweiziske mestre i Salsa-dans og en masse ivrige DDCB-Salsa-dansere.

Der var som sædvanlig ordentlig gang i årets DDCB-julefrokost, hvor vi hvert år bliver flere og flere deltagere. Vi havde også iår æren af at ønske familien Bonnerup fra Nordjylland (Sofie, Henny og Knud-Erik) velkommen – de rejser specielt på denne årstid til Basel. Ind imellem de lækre indslag af dansk mad fik vi en fænomenal optræden af de schweiziske mestre i Salsa-dans. Efterfølgende kom der ordentlig gang i hofterne, da mange af aftenens deltagere stillede op til dans i diverse arter af latinamerikansk og karibiske rytmer. Macarena!

Efter lækre desserter sluttede festen også iår omkring midnat. Denne gang hjalp adskillige deltagere til bestyrelsens store glæde med oprydningen, så vi var tidligere færdige end ellers.

Tak til alle deltagere, gæster og til alle bestyrelsesmedlemmer & deres bedre halvdele samt hjælpere for en rigtig dejlig fest!