Freie Sicht auf die Ostsee

Freie Sicht auf die Ostsee – Das Rheinknie und der Norden Europas

Foredrag på Museum Kleines Klingeltal

I sammenhæng med “Kulturerbejahr 2018” har Basels “kantonale Denkmalpflege” sammen med “Nordisches Institut der Universität Basel” organiseret i Museum Kleines Klingental en række foranstaltninger med foredrag, koncerter osv. om kulturhistoriske „skæringspunkter“ mellem norden (DK, S, N og IS) og Basel.

Foranstaltningsrækken åbnes sammen med Honorarkonsulerne af Danmark og Sverige, Jan Krarup og Erik Julliard onsdag, den 11. april med foredraget “Freie Sicht auf die Ostsee – Das Rheinknie und der Norden Europas”, fuldt af en koncert (med musik af N.W. Gade, Jacob Gade, Fini Henriques, Peterson-Berger, Tor Aulin og Edvard Grieg) og en Apéro. Adgangen er fri.

Sted: Museum Kleines Klingental, Unterer Rheinweg 26, 4058 Basel, “Grosses Refektorium”
Dato: Onsdag, den 11. april 2018
Tid: Kl. 19.30

I løbet af året holdes der flere foredrag om forskellige danske emner, som f.eks: Baggesen og Andersen i Basel, den danske designer Verner Panton og hans arbejde for Vitra Design og en diskussion mellem arkitekter om byudviklingen i Basel og København.

Se programmet for flere detaljer (side 28-37)

One Comment

  1. Det lyder spændende! Det glæder jeg mig til.