Referat: Sankt Hans – 16.6.2018

18 Voksne og 9 børn var samlet ved den store bålplads i skoven i Reinach til fejring af årets Sankt Hans aften. Vejret og humøret var i top og det blev en dejlig eftermiddag og aften i børnenes tegn. Kim, Sindy og Fynn var kommet tidligt og havde reserveret borde og sørget for at der var tændt op i grillene. Det var en super hjælp og der blev som sædvanligt grillet godt med bøffer og pølser. Børnene legede rigtig godt og der var derfor også fin tid til voksensnak og til at følge med i Danmarks første kamp ved VM mod Peru – en gyser! Vivian havde også medbragt en meget flot heks som trods nogle tanker om at skåne dens liv blev futtet af på bålet under afsyngning af “Vi elsker vort land” både på den originale og Shubidua melodien. En super hyggelig og lun fest dag i dejligt selskab.