Referat: Biografaften «Den skyldige» – 24.10.2018

Onsdag aften den 24. oktober 2018 mødte 8 friske medlemmer og gæster op for at se den danske telefon-thriller ”Den skyldige” i Kultkino Camera, som ligger ved Claraplatz.

Jeg var godt nok overrasket over, at mere end halvdelen af de tilmeldte biografgængere ikke mødte op til en kop kaffe inden filmen. 15 minutter inden filmen begyndte, fandt jeg så ud af, at de andre hyggede sig i Kultkino Ateliers café ved Theaterplatz. De havde også undret sig over, hvor de andre af os blev af. Haha, men de nåede heldigvis lige at komme til tiden.

Filmen Den skyldige følger politibetjenten Asger Holm (Jakob Cedergren), der besvarer et 112-opkald fra en kidnappet kvinde. Da røret bliver lagt på, står Asger tilbage med få spor, en potentielt dødbringende sag og tiden imod sig.

Filmen var meget spændende. Kan absolut anbefales!

Cecilie Moser