Referat: Burgerspisning på Mel´s Bar & Diner – 06.04.2019

Lørdag aften den 6. april 2019 mødte 18 medlemmer op for at smage de kendte burgere fra Mel’s Bar & Diner i St. Johann.
Vi bestilte cheeseburger, Bronx burger, Rustico burger, Don Corleone burger, chickenburger … Egentlig ville Matthias prøve Mel’s Challenge med 500g schweizer oksekød, ost og mozzarella, 100g grønsager, 6 stykker bacon, æg, tomater og løg, 400g pommes fritter og en 4 dl milk shake. Man skal spise det hele inden 1 time, så får man måltidet for halv pris og en t-shirt☺. Men desværre er det ikke muligt på lørdage. Så Matthias måtte nøjes med en Code red burger, som også var en kæmpe portion. Til vores burgere med frisk ciabatta brød fik vi salat og lækre pommes fritter. Portionerne var meget store og gavmilde, derfor var det ingen overraskelse, at vi ikke alle kunne spise op.


Lokalet er meget dekorativt med typiske american diner style-accessoires: Røde retro møbler, masser af billeder, vinyl-singleplader og route 66 skilte på vægerne, fjernsyn med fodbold og ishockey-spil, musik… en skøn atmosphere!  

Vi kan godt blive enige om at det var nogle rigtige gode burgere, som mange siger er byens bedste!

Tak til Sofia, som foreslog arrangementet!

Cecilie Moser