Referat: EM-kvalfikations-fodboldkamp Schweiz-Danmark – 26.03.2019

Det var 60 entusiastiske medlemmer og gæster, der mødte op i fuldt udstyr til EM-kvalfikations-fodboldkampen Schweiz-Danmark i St. Jakob-Stadiet i Basel, den 26.03.2019. I et hav af røde og hvide flag og ansigtsbemaling blev der heppet på det danske herrelandshold. Det havde holdet godt nok også brug for i den første halvlej! Kampen var ikke særligt spændende til at starte med, men så kunne vi til gengæld nyde synet af vores formand og hendes datter på TV-billedskærmen i stedet for…

Cecilie og Mette jubler…
sammen med mange andre glade medlemmer

Måske styrket af det dejlige syn og nok også af nogle gode ord fra træneren i pausen kom vores danske drenge tilbage på banen i ny form. Så vel at de formagtede at udligne de 3 mål de lå tilbage med på kun 6 minutter kort før slutningen af kampen! Sikke en spænding der opstod i stadiet! Så selvom ingen af holdene endte med at vinde kampen, så gik vi danskere ihvertfald hjem som vindere!
Klubben vil gerne sige et kæmpe TAK til Vivien og Carl Goldschmidt og Jan Krarup, som gjorde det muligt, at vi alle sammen kunne opleve dette mega comeback live. Tusind tak!


Sandra Stahel