Referat: Julefest – 07.12.2019

Julefesten blev holdt i Dorfkirkens fællessal i Riehen lørdag den 7. december 2019 med 85 medlemmer og gæster.

Efter julegudstjenesten ved præst Lars-Erich Stephansen startede festen med gløgg, saftevand, lune æbleskiver og mange lækre hjemmebagte kager og boller. Børnene fik i børnestuen muligheden for at pynte julekugler og lave nisser af grankogler. De glædede sig rigtig meget, da julemanden kiggede forbi. Sammen fik de sunget en række julesange, mens de gik rundt om juletræet i festsalen. Selvfølgelig fik vi også ris à l’amande! Nogle af os var heldige at få en mandelgave.

Traditionen tro sluttede vi festen af med en rugbrødsmad med lun leverpostej, rødbeder, asier og en kold øl. Det var en rigtig hyggelig eftermiddag med mange glade børn & voksne og masser af julehygge.

Cecilie Moser