Referat: Fastelavnsfest 2020 – 23.02.2019

Som hvert af de senere år var det ved strålende  solskin, at vi slog katten af tønden!
Vi var 26 deltagere, deriblandt 11 børn mellem 4 mdr. og 7 år, og var rigtig glade for også iår at byde  et par nye ansigter som Julie eller Therese velkomne. Alt i alt var det var en festlig eftermiddag med et alternativ fastelavnsris-atelier, idet de fleste forældre havde glemte risene, så disse måtte erstattes med dekorerede balloner. Der blev bidt til bolle – hvorved nogle af de helt små børn var mere interesserede i at spise bollerne end i selve konkurrencen. Selvfølgelig blev både kattekongen og kattedronningen æret med flotte kroner, efter at vi havde slået katten af tønden, hvilket omsider lykkedes efter lidt hjælp og armkræfter fra forældrene. Det var en vældig hyggelig eftermiddag med leg, kaffe, godt hjemmebag og nogle sunde snacks.

Sandra Stahel 

Fastelavn 2020

Picture 1 of 13

Comments are closed.