Vi genoptager vores aktiviteter!

Vi er meget glade for endelig at kunne afholde vores arrangementer igen efter corona-lockdown. Du kan se vores kommende arrangementer her på hjemmesiden i menuen ”Aktiviteter”.

Selvom begejstringen over langsomt at vende tilbage til en mere normal hverdag er stor, kommer sikkerheden i første række. Derfor vil vores arrangementer være tilpasset de gældende sikkerheds- og aftandsregler. Vi vil sørge for at holde behørig afstand mellem deltagerne, at medbringe desinfektionsmiddel og på nuværende tidspunkt begrænse antallet af deltagere ved aktiviteterne til max. 30 pers. I forbindelse med tilmeldingerne vil vi opfylde kravet om internt at føre en liste over deltagerne. Vi glæder os rigtigt meget til at se jer igen!

Vores næste arrangement er Skt. Hans Festen i Grün 80, den 20. juni 2020. Arrangementet foregår udendørs, så der er god mulighed for at holde afstand. Du kan tilmelde dig her.

Vel mødt!

Den Danske Club Basels bestyrelse
Mette, Ingelise, Vivian, Sandra, Cecilie, Ann, Elisabeth

Comments are closed.