Referat: Øksekast – 17.07.2020

10 modige vikinge-efterkomme mødtes fredag aften den 17. juli 2020 i Axtbude Basel i St. Johann for at kaste med økse! Nogle af ungdomsgruppen havde allerede prøvet det i november sidste år. Spillets regler er meget enkle. To modstandere konkurrerer mod hinanden og skal ramme målskiven (helst i midten for det giver flest point), fra en afstand af 4 meter.

Og sådan gør du: Placér begge hænder på øksens håndtag, ligesom du ville gøre, hvis det var et baseball bat. Sørg for, at øksen holdes lige. Sæt øksen bag dit hoved, svarende til bevægelsen, når du kaster en fodbold. Læn dig lidt tilbage og kast nu øksen fremad i en relativt hurtig bevægelse. Slip øksen med armene udstrakte og prøv at ramme målskiven. 

Det var ikke så nemt, men efter lidt øvelse lykkedes det for os. Efter konkurrencen (med Axtasy som vinder med 21 points) hyggede vi os i baren lige udenfor, Il Giardino Urbano, med drinks og slik. Vi havde en super hyggelig og skæg aften.

Cecilie Moser (Axtcalibur) 

Øksekast - 17.07.20

Picture 1 of 9

Comments are closed.