Referat: Skt. Hans – 20.06.2020

Lørdag den 20. juni mødtes 30 friske klubmedlemmer – deraf en masse børn – til Skt. Hans komsammen, denne gang i Grün 80 ved ét af stedets 5 grill- & bålpladser.

Vejret var strålende, faktisk var det temmelig varmt, så vi besluttede inden gæsternes ankomst at sætte øl, vin & vand på køl i den lille bæk gang tæt ved grillpladsen. Til vores store skuffelse, synes et par forbikørende unge mennesker åbenbart, at de havde fortjent vores øl mere end vi havde, så en ølramme forsvandt og vi måtte klare os med de tiloversblevne drikkevarer – inkl. nogle lunkne øl – men det gik nu også fint.

Grillpladsen har ikke borde og bænke, men nogle store kampesten gjorde det ud for siddepladser til de lidt ældre deltagere samt anretterborde til glas, tallerkener, drinks & snacks. Iøvrigt foregik fællesspisningen på af familierne medbragte tæpper, mens de fremmødte børn i alle aldre havde rig lejlighed til at lege og hygge med hinanden. En soppe-ekspedition in den lille bæk ved pladsen endte dog med buksevand til én af de mindre drenge, der gled ud på en sten, hvorefter purkens far måtte hjem efter skiftetøj.

Efter den medbragte grillmad samlede vi med alle børnene kvas & kviste til bålet og fik den fæle heks (hjemmelavet af Sandra) sendt afsted til Bloksbjerg. En dejlig aften med livlig udveksling blandt de fremmødte familier. Vi håber at se en masse glade ansigter igen ved næste års Skt. Hans fest.

Vivian Stahel 

Skt. Hans 2020_10

Picture 1 of 10

Comments are closed.