Referat: Fastelavnsfest

Søndag den 28 februar mødtes en flok glade danske børn og deres forældre i Riehen til den årlige fastelavnsfest. Fantasien havde igen rådet, hvilket sås i de mange fantastiske og flotte kostumer børnene havde på. Fastelavnsfesten er som julen fuld af traditioner. Tro mod disse startede vi med at lave vores egne fastelavnsris. Forældre og børn gik straks igang med at bundte de medbragte grene og lave fantasifulde masker, tønder, katte o.m.a.

Da alle havde dekoreret deres fastelavnsris, var det tid til at slå katten af tønden. De entusiastiske børn stillede sig i kø, ivrige efter at slå til tønden. Stor var glæden da hele tønden faldt ned og kattekongen og dronningen var udråbt. Det blev i år Signe og Alexander der henholdsvis blev katte dronning- og konge.

Derefter var det tid til godteposer, saftevand og kaffe samt de medbragte lækkerier så som traditionelle fastelavnsboller, brownies osv.

Som det sidste på dagens program blev de 2 bedst udklædte i kategorierne under og over 5 år kåret. Victoria blev udråbt til bedst udklædt under 5 og Anna i kategorien over 5.

Tak til alle der mødte op, men specielt til Betina og Tina for uden deres hjælp havde det været svært at gennemføre denne succesrige fest.

Elisabeth