Idrætshøjskole i Vejle

En idrætshøjskole med stimulation af både krop og hjerne

 

Hvert halve år modtager Vejle Idrætshøjskole i Danmark en lille gruppe af danske og internationale studenter fra hele verden. De kommer for at dyrke sport, tage et sabbatår, for at udvikle sig selv og for få et uforfalsket indtryk af Danmark.

“Vi oplever ofte, at børn af udlandsdanskere eller med danske rødder får rigtigt meget ud af et ophold på højskole i Danmark – i forhold til dansk kultur, sprog, netværk mm.” siger Dina fra Vejle Idrætshøjskole. På Højskolen i Vejle handler det om at udfordre eleverne inden for idræt, personlig udvikling og socialt fællesskab og fylde rygsækken med store oplevelser.

Læs mere om højskolens adskillige kurser og deres kreative og tankevækkende fag som sørger for at stimulere både krop og hjerne her!

Følg nyheder og se billeder fra Vejle Idrætshøjskole på Facebook eller besøg deres hjemmeside.

 

Vejle Idrætshøjskole